Говори бащата на удареното от пътник в автобус дете

Автор: Диана Бикова
Коментари (3)
14:37 / 10.06.2022
13240
Дете с увреждане е било ударено от пътник в автобус в Пловдив и никой от останалите пътуващи, шофьорът или кондукторът са се намесили да го защитят. За неприятния инцидент съобщи майката на пострадалото дете, а бащата днес разказа пред камерата на Plovdiv24.bg подробности. 

Момченцето, което тази година завършва 4 клас, ходи на допълнително индивидуално обучение при учителка в другия край на града. Преди няколко месеца по препоръка на лекарите детето започва само да изминава разстоянието с градски автобус.

На 8 юни вечерта бащата Димитър Колев чакал сина си на спирката на булевард "Цариградско шосе" до бензиностанция "Шел". Автобусът минал транзит и той чул как момчето извикало към шофьора "Спри, спри." Тогава друг пътник, възрастен, ударил детето. 

Родителите вече са подали сигнал в полицията за проявената агресия. Намерили са други две деца, които са били с техния син по време на инцидента, за да разпознаят побойника. Предстои да се издири водачът на автобуса и да се изземат записите от камерата в превозното средство, ако има такава.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Пловдив:
Доброволец от "Пловдив 112" търси помощ за сина си
Кой е с предимство и защо?
Адвокат от Пловдив: Главчев не е селски кмет, за да подписва това...
Възрастна жена е била унижена в Пловдив от младеж
Митрополит Николай за Plovdiv24.bg: Злото в тоя живот се преумнож...
Деца боядисваха яйца в митрополитския храм в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).