Говори бащата на детенцето, засмукано от джакузи в хотелски комплекс край Пловдив

Автор: Мариана Панчева
Коментари (10)
17:16 / 25.09.2017
9613
"Детенцето ми се подобрява полека и е по-добре, надявам се утре да бъде изписано." Това заяви за Plovdiv24.bg бащата на 4-годишното детенце в спа центъра на хотелски комплекс "Беркут" край Пловдив.

"Надявам се да подмине по-леко случката и да не му остане психическа травма. За нашето семейство стресът бе голям. Трудно преживяхме нещата", описа ужаса и безсилието да помогне на крещящото от болка детенце Марин Банчев. Мъжът е категоричен, че помпата не е била обезопасена по никакъв начин, решетка не е имало. 

Що се отнася до твърденията, че инцидентът е в следствие на липсата на родителски контрол, то бащата коментира следното: "Как установиха, че детето е без надзор, когато толкова удобно записи няма. Не съм се оглеждал за наличие на камери, но собственикът на хотела твърдеше, че се записва навсякъде и иска да прегледа камерите, преди да излезе официалното становище. 

Но много удобно се оказа накрая, че липсват записи, които биха потвърдили моята версия, че не е имало липса на родителски контрол. Наличието на записи е отговорност на хотела. Аз не съм заинтересован те да липсват, обратно." Той бе категоричен и в това, че ще търси правата си докрай, тъй като подобни ужасяващи случаи са недопустими. 

Виж коментарите (10)
Още новини от Новини от Пловдив:
Депутат от Пловдив напуска политиката: За да си ефективен трябва ...
Най-скъпите квартали в Пловдив, чиито цени надвишават 1 500 евро/...
Трети ден част от Гребната база в Пловдив е недостъпна заради авт...
Заплатата е 3000 лева, но няма желаещи: Училище в Пловдив единств...
Емблематична фигура за Пловдив стана почетен гражданин на града
Хиляди рози разцъфтяха по булевардите в Пловдив, кошници и саксии...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).