Госпожицата, потрошила 10 коли в Кючука, излиза от ареста!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (12)
10:56 / 09.07.2018
21576
Четири обвинения е повдигнала районната прокуратура в Пловдив срещу студентката първокурсничка и танцьорка Габриела Медарова. Двете досъдебни производства срещу нея са обединени в едно. Разследванията са за потрошените 10 паркирани коли на бул. "Македония" в Пловдив и за крошето, което Габи заби дни по-късно в лицето на непозната нейна връстничка в тоалетните на нощен клуб в града, пише "Монитор".

Габриела може да остане в ареста само до 22 юли, когато изтича максималният законов срок за престоя й зад решетките, съобщи адвокатът й Орлин Търновалийски. Преди няколко дни Габи е обжалвала мярката си за неотклонение "задържане под стража", наложена й заради удара в лицето на другото момиче, но отново е била оставена в ареста.

Мотивите на магистратите са, че поведението на Габриела Медарова е опасно за обществото, тъй като тя е извършила двете престъпления в много кратък период едно от друго. Така 21-годишната Медарова ще трябва да издържи още 2 седмици под ключ.

Обвиненията срещу нея са общо четири. Двете са, че е карала пияна и надрусана на 15 април, когато блъсна с джипа на гаджето си 10 паркирани коли. Другото обвинение е, че е причинила значителни материални щети, а последното е, че е нанесла лека телесна повреда по хулигански подбуди.

Студентката танцьорка признава, че пийнала водка в нощта преди фаталния 15 април, защото са разстроила – шефовете й в нощния клуб не са й платили и са я глобили. Тя нямала пари за такси и тръгнала да се прибира с джипа на приятеля си.

Чак когато блъснала колите, се прибрала в дома си, където изпушила една цигара с марихуана, е защитната й версия. За крошето в лицето на другото момиче казва, че го е ударила без да иска с вратата на тоалетната, тъй като й станало лошо и не можела да контролира действията си. Затова и приятелят й бил с нея в женската тоалетна.

Виж коментарите (12)

Още по темата (59):
13.01.2021 Габриела, която помля 10 коли с джип в Пловдив, стана майка
18.10.2020 Съдбоносни промени в живота на лошото момиче, прочуло се в Пловдив и
страната
12.03.2019 Ами сега? Забраниха на доброто момиче Габриела да излиза след 22,00 часа!
12.03.2019 Има ли учудени? Габриела Медарова с условна присъда!
03.09.2018 Вижте решението на съда за Габриела и какво смята да прави тя
занапред
03.09.2018 Катя: Габриела излезе от тоалетната с едно момче и директно ме
удари
Още новини от Новини от Пловдив:
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...
Родни ученици, единият от Пловдив, с пълен комплект медали на меж...
Работник в голяма фабрика в Пловдив заплашен с уволнение, бил чле...
Депутат от Пловдив напуска политиката: За да си ефективен трябва ...
Най-скъпите квартали в Пловдив, чиито цени надвишават 1 500 евро/...
Трети ден част от Гребната база в Пловдив е недостъпна заради авт...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).