Голяма издънка на известна авиокомпания, пловдивчани хванати в капан

Автор: Васил Динев
Коментари (3)
11:38 / 31.08.2017
5016
С редакцията на Plovdiv24.bg се свърза пловдивчанка, попаднала в доста неприятна ситуациа. Ето и разказа й: "Страшна картинка се разиграва и в момента (става въпрос за вчера сутринта - б.ред.) на първи терминал на летище София. Повече от 20 човека бяха оставени на летището от превозвача Wizz Air от полета за Лондон в 6:00 ч., без да се даде никакво обяснение на хората. Разделиха семейства с малки деца, момиче - видимо инвалид и възрастни хора бяха помолени от служители да се отдръпнат и да чакат отстрани. В чакалнята за извеждане към самолета беше като бойно поле. И не не искам да плюя по българското, но... няма такава държава!".

Днес за трети пореден ден пътници на авиокомпанията Wizz Air са блокирани на летище "София", тъй като са продадени повече билети от местата в самолетите им. Тази сутрин 40 души не са успели да се качат на самолета, за който имат билет. С предимство са настанени пътниците, които трябваше вчера да летят, каза пред bTV един от потърпевшите. 

Той уточни, че от компанията са му предложили обезщетение от 400 евро. В официално писмо до bTV компанията потвърди, че е направила повече резервации от наличните места, но това било практика, защото рядко се явявали всички пътници за един полет.

Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Пловдив:
"Бий чорбата по главата" ехтя по Главната на Пловдив
Почерня от полиция край булевард "Източен" в Пловдив
Дама: Тези двамата май си мериха инструментите - на кого е по-мал...
Последна информация за разпространението на коклюш в Пловдив и ре...
БСП Пловдив: Социализмът означава безплатно образование и здравео...
Шофьор: Отнемане на книжките на всички, които смятат, че синият е...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).