Голям удар на полицията при спецакция в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (16)
11:02 / 05.07.2020
23770
Жълта листна маса, машина за рязане на тютюн и 600 къса саморъчно свити цигари са иззeти в xoдa нa пpoвeдeнa cпeциaлизиpaнa пoлицeйcĸa oпepaция зa пpoтивoдeйcтвиe нa пpecтъплeниятa, cвъpзaни c пpитeжaниe и paзпpocтpaнeниe нa aĸцизни cтoĸи бeз бaндepoл, проведена с участието на служители на районното управление и униформени от специализирани полицейски сили.

При претърсване на адрес на улица "Калина" били открити найлонови чували пълни с нарязан тютюн с различно тегло. В постройки, стопанисвани от 50 годишен, криминално проявен мъж, служителите на реда намерили машина за рязане на тютюн и 600 къса вече свити цигари, готови за продажба.

В хода на същата акция е иззет и тютюн от лек автомобил. 38 годишна жена управлявала превозното средство, пренасяла в багажника около 50 кг.от безакцизната стока. Извършителите на престъплението са задържани в ареста за срок до 24 часа, а по случите са започнати досъдебни производства под надзора на прокуратурата.

Виж коментарите (16)
Още новини от Новини от Пловдив:
Почина големият хуморист Здравко Попов
Кметът на Кричим след тежката катастрофа: В дните преди Възкресен...
Капитана пак отърва кожата
В Брестовица направиха първа копка на нов довеждащ водопровод
Тези са арестуваните за крупната измама в Пловдив
В Пловдив порязаха шофьора на камиона с 400 кг хероин


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).