Голям интерес на международни туроператори към Пловдив и региона

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
12:58 / 16.04.2013
3036
Близо 70 представители на фирми, между които от Непал, Мароко, Алжир, Турция и Украйна, са заявили до момента участие в предстоящата международна среща на туроператорите, която ще се проведе в Пловдив от 7 до 10 май, научи репортер на Plovdiv24.bg. В сравнение с миналата година участниците са двойно повече. Заради повода в Пловдив ще пристигнат и журналисти от BBC, които ще презентират работата си с градската институция. 

6 туристически маршрута организират от ОП "Туризъм" за предстоящата международна среща на туроператорите, която се проведе миналата година в града за първи път. Организира се от Община Пловдив и ОП "Туризъм". От тази година форумът ще се провежда ежегодно и трябва да се затвърди като важно събитие в Годишната програма за развитие на туризма в община Пловдив.

Туроператорите ще се запознаят с различни страни и разнообразни аспекти от туристическия продукт на град Пловдив и региона. Ще се презентират възможностите за културен, религиозен, уикенд, винен, спа туризъм, нишови туристически пакети, както ще бъдат осъществени и работни срещи между гостуващите фирми и местния туристически бранш.

На международния форум ще присъстват още туристически компании от Великобритания, Виетнам, Израел, Румъния, Германия, Австрия, Гърция, Сърбия и от България.


Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Опасен елемент притесни пловдивчанин
Честват 50 години от създаването на отделението по диализно лечен...
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).