Гимназията по туризъм изпрати Випуск 2015

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:07 / 29.06.2015
2275
Бивши и настоящи ученици от
ПГТ "Проф. д-р Асен Златаров":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
На 26 юни гимназията по туризъм "Проф. д-р Асен Златаров" връчи дипломите на випуск 2015. Тържеството се състоя в балната зала на хотел "Империал", която беше изпълнена с красиви млади хора, тръпнещи да поемат по нелекия път на професионалната реализация, техните родители, преподаватели и гости.

Празникът започна с презентация-визитка на завършилите. Чрез нея всеки клас представи своя уникален облик, своите постижения, изяви, участия в международни проекти - всичко, което направи Гимназията едно мечтано училище за мнозина.

Изпратен бе един "различен" випуск. Всяка една паралелка е с различна специалност, различна професия, учениците са с различни качества и достойнства и всеки един от тях е гордост за своите преподаватели. Бяха произнесени думи на благодарност и уважение, а гласовете издайничести трепереха от вълнение.

Директорът на гимназията инж.Мариана Маджирова връчи дипломи, грамоти и подаръци на отличилите се абитуриенти. В трогателно слово тя припомни изминалите години, прекарани в училището, нежните грижи на преподавателите, които чрез своите знания и умения и най-вече любов успяха да възпитат достойни съмишленици и последователи. 

Отличните резултати на държавните зрелостни изпити са най-красноречивото доказателство за тези думи. Випуск 2015 бе изпратен с чувство на гордост и от настоящи ученици на гимназията, дошли да споделят празника и ги поздравят с изпълнения на пъстри фолклорни танци.

Тържеството приключи с коктейл, на който с чаша шампанско в ръка абитуриентите казаха не сбогом, а довиждане и до нови срещи!

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Лиляната изпрати абитуриентите
Нов инцидент на мястото, на което стана фаталният сблъсък с джипа...
Станислав Цанов идва в Пловдив, говори и за лошите коментари
Шефът на КАТ Пловдив: Не съм гледал километража на джипа
Керана и още 13 млади пловдивчани с награди за 24 май
16 пъти шофьорът на джипа от бул. "Руски" е бил хващан в крачка


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).