Гимназията по хранителни технологии организира Ден на отворените врати

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:53 / 29.05.2008
941
Центърът по предприемачество "Учебна компания" към ПГХТТ - гр. Пловдив организира днес Ден на отворените врати. Гости на събитието ще бъдат представители на областната управа, РИО на МОН, кмета на гр. Пловдив, кмета на район Север, ВУЗ, Джуниър Ачийвмънт България, местният бизнес и браншовите организации, родители на ученици, медии. Откриването е в 10 часа, а адресът на гимназията е бул."В. Априлов" 156.

Центърът се създава като част от проект "Възпитание на младежите в предприемачески умения за създаване на конкурентноспособен малък и среден бизнес", иницииран от Министерство на икономиката и енергетиката и насочен към реализацията на разработения Пакет от мерки за създаване на предприемачески умения и култура сред учениците от професионални неикономически гимназии. Проектът е продължение на проект "Създаване на предприемачески умения и възпитание в предприемачество" и ще се реализира за периода 2007-2008 г. от  Джуниър Ачийвмънт България.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивски учен с рекорден брой награди "Питагор"
Пригответе си поне 60 лева, ако искате да ги гледате на живо в Пл...
Почина Христо Баев
Синът на загинала заместник-директорка очаква справедливост
Процесуални пречки спънаха делото за убийството в Скутаре
Отложиха затварянето на кръстовище в южната част на Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).