Георги Христов представя новия си албум в града под тепетата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
07:00 / 03.06.2015
1183
Пловдив е следващият град, включен в националното турне на Георги Христов - "Изгарям". Днес неповторимият глас в българската поп музика ще представи новата си концертна програма на лятна сцена "Орфей" от 19.00 ч. Билетите са в продажба в Билетния център пред община Пловдив. 

По време на шоуто певецът ще изпълни заедно със своя бенд "Черно и бяло" част от песните, включени в новия му албум "Изгарям". Заглавното парче от него и фантастичната балада "Сбогом" вече са хитове за почитателите му. 

Новата версия на дискотечната му песен "Кой каквото прави..." също присъства в програмата, в която ще прозвучат и много от любимите на публиката вечни хитове на легендарния певец. 

Превърналата се в запазена марка за концертите на Георги Христов акустична част ще донесе истинска наслада на ценителите на изключителните му вокални качества и лирични изпълнения.

Респект. Уважение. Възхищение. Благодарност. Признание. Щастие...Такива чувства се преплитаха у почитателите на изпълнителя, които изпълваха до краен предел залите при провеждането на първите концерти от пролетния лъч на националния му тур`2015 - "Изгарям" в Пазарджик, Разград и Търговище. 

На излизане от залите хората коментираха, че са заредени със страхотна енергия и положителни емоции за много време напред, че Христов е единственият певец, за когото пътуват до други градове, за да присъстват на концертите му в страната, че за тях срещата с "изкуството и божествения му глас винаги означава толкова много щастие"... 

Предстоящите градове и дати от национален тур "Изгарям" са:

Русе - 27 май, "Канев център", 19.30ч. /билети: касата на "Канев център"/; Пловдив - 3 юни, лятна сцена "Орфей", 19.00 ч. /билети: Билетен център пред Общината/; Петрич - 4 юни, Читалище "Братя Миладинови", 19.00 ч. /билети: касата на читалището/. Сандански - 5 юни, Дом на културата, 19.00 ч. /билети: касата на Дома на културата/. Варна - 12 август, Летен театър, 21.00 ч. /билети: касите на Летния театър, Театър "Българан", Двореца на културата и спорта и Фестивалния комплекс/.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Знаковата сграда, която Пловдив загуби завинаги
Катя Стоилова, БСП: Повишаване на тежестта на наказанията за изос...
Ивета Балева от Starbucks Парадайз Център ще представя България н...
Риба на фурна с гарнитура докара разстройство на деца в Пловдив
Откриха много наркотици в апартамент в Кючука!
Важно съобщение за желаещите да гласуват в западната част на Плов...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).