Георг Георгиев: Пловдив се утвърди като място за развитие на бизнеса

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
08:40 / 22.03.2016
2099
Благодарение на правителството на Бойко Борисов България е способна да гарантира стабилността и сигурността на Балканския полуостров. Това заяви председателят на МГЕРБ и народен представител от ГЕРБ Георг Георгиев по време на среща с младежите от ГЕРБ-Пловдив. 

По думите му ГЕРБ има силата да води държавата в правилната посока. 

"ГЕРБ е най-силната и стабилна политическа партия в страната и сред най-големите и успешни политически партии в Европа. Всичко това е благодарение на постигнато от евродепутатите, народните представители, кметовете и всички представители на ГЕРБ", заяви Георгиев. 

Той бе категоричен, че силата на ГЕРБ е провеждането на реалните политики, насочени към хората.

"В МГЕРБ имаме евродепутати, кметове, общински съветници, което ясно показва политиката на ГЕРБ в тази посока", заяви Георг Георгиев. 

Лидерът на МГЕРБ даде пример с най-младия евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков и с Михаела Иванова-член на НИС, която е най-младият общински съветник в ОбС София. Народният представител от ГЕРБ уточни, че от ГЕРБ не делят хората на партиен принцип. 

"Ние даваме възможност на всички знаещи и можещи хора да се реализират", акцентира той. 

Георг Георгиев обобщи, че важно за МГЕРБ е да се инвестира в младите хора. 

"Затова всяка година организираме традиционните зимна и лятна академии. Тази година 250 човека ще имат възможност да участват в Лятната академия във Варна", заяви Георгиев. 

По думите му благодарение на форумите, младите хора имат възможност да черпят опит и знания. 

"На нас се разчита да бъдем посланици на партията сред всички български граждани", подчерта Георгиев.

Той бе категоричен, че в структурите на МГЕРБ има огромен потенциал, който трябва да се развива. По отношение на насърчаване на младежка заетост и младежко предприемачество, народният представител от ГЕРБ коментира, че е необходимо младите хора да бъдат активни. 

"Благодарение на усилената работа на Иван Тотев, Пловдив се утвърди като място за развитие на бизнеса, което несъмнено дава възможност за реализация на младите хора", подчерта лидера на МГЕРБ.

"Ние представляваме най-голямата и най-силната партия, което ни дава един огромен заряд, които трябва да предаваме. Но, заедно с това трябва да знаем и какво се очаква от нас. Ние трябва да го продължим да развиваме и доказваме потенциала на младите хора от Пловдив", подчерта членът на НИС и общински съветник от ГЕРБ-Пловдив Пенчо Малинов.

Той изказа задоволство, че младежката структура с всеки изминал ден се разраства.


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивчани гневни на новите порти на Източната порта: Като в зат...
В Пловдив жена получи бяла роза - някои разчетоха това като злове...
Пловдивчанка за Централна поща: Огромното й постмодерно туловище ...
Община Пловдив дава близо 2 млн. лв. за контрольори за лечебните ...
Музеят на авиацията с вход свободен днес
Единственият булевард в Пловдив, по който не минават автобуси?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).