Гейове искат да правят агитация на Джумаята

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:41 / 24.06.2008
6611
Гей организацията "Джемини" води днес разговори с общината да получи разрешение да раздава агитационни брошури на Джумаята , се разбра днес. От "Джемини" обяснили в градската управа, че брошурите, които искат да раздават целят повишаване на сексуалната култура на пловдивчани. Разрешение за подобна проява не е издава от днес за утре, освен това трябва да проверим точно какви материали ще раздават и тогава ще решим, дали да им разрешим, каза заместник кмета Георги Григоров. От "Джемини" са искали разрешение за проявата още през миналата седмица, но не са получили, защото са закъснели с подаването на молбата и не са се сместили в задължителния срок за предварително уведомяване.

От Български национален съюз са поискали от общината разрешение за алтернативна на "Джемини" проява, се разбра още днес. Ако общината даде разрешения за двете прояви те ще бъдат за достатъчно отдалечени едно от друго места, за да няма инциденти, обясни зам.-кмета Георги Григоров.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
"Дни на музиката в Балабановата къща" в предаването "Цветовете на...
Рали шампион: Ако аз трябва да мина с 200 км/ч по този участък пр...
Камери са заснели движението на джипа и момента на трагедията
Инструктор: Самонадеяността на младите водачи води до тежки ПТП-т...
Лиляната изпрати абитуриентите
Нов инцидент на мястото, на което стана фаталният сблъсък с джипа...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).