Газифицират детски заведения и училища в Пловдив

Автор: Мария Морунова
Коментари (1)
12:56 / 20.05.2014
1499
Община Пловдив е обявила обществена поръчка за избор на изпълнител на дейности за подобряване енергийната ефективност на сградите на осем сгради, научи Plovdiv24.bg. Това са ЦДГ "Зорница", СОУ "Св. Константин Кирил Философ" на ул. "Георги Кондолов", СОУ "Константин Величков", Детски ясли "Слънчо", ОМГ "Акад. Кирил Попов", СОУ "Братя Миладинови", СОУ "Св. Константин Кирил Философ" на ул. "Чорлу" и ОП "Чистота".

В ЦДГ "Зорница" ще се изгражда газификация на съществуващо котелно. В СОУ "Св. Константин Кирил Философ" на ул."Г. Кондолов" е предвидено изграждане на площадков подземен газопровод от ГРИТ (газорегулаторно и измервателно табло) до котелното. В СОУ "Константин Величков" ще се изгражда площадков подземен газопровод от ГРИТ до котелното. 

В ДЯ "Слънчо" поръчката е за газификация на съществуващо котелно. В ОМГ "Академик Кирил Попов" ще бъде извършен монтаж на контейнерна централа върху нова бетонова площадка. В СОУ "Братя Миладинови" ще се изгражда ново помещение, долепено до северната стена на училището, в което се монтира водогреен котел. В СОУ "Св.Константин Кирил Философ" на ул. "Чорлу" ще се топлоизолират външни стени и покрив, ще се подменя и дограма. В сградата на ОП "Чистота" ще бъде изграден площадков подземен газопровод от ГРИТ до котелното. 

Общата прогнозна стойност на поръчката е над 2.7 млн. лв. без включен ДДС. 85% от стойността на поръчката ще бъдат осигурени по проект по Национален доверителен екофонд чрез Националната схема за зелени инвестиции от Република Австрия. Останалите 15% от финансирането се осигуряват от бюджета на община Пловдив.

До 30 юни се приемат оферти за участие, а на 1 юли те ще бъдат отворени.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).