Game of Thrones и Захари Бахаров събраха над 1000 души на Римския

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
14:41 / 02.06.2015
4151
Над 1000 почитатели на Game of Thrones се събраха на Римския стадион в Пловдив, за да гледат на голям екран епизода, в който и участва Захари Бахаров.

Гост на прожекцията беше и самият актьор, който в 8-ми епизод е в ролята на Лобода - предводител на племе на диваци отвъд Вала.

Бахаров беше посрещнат с аплодисменти и раздава автографи повече от час, след което представи епизода.

Публиката беше приветствана и от мениджъра на HBO за България Димитър Нойков, който е инициатор на целия първи по рода си в България киномаратон на тв продукция. Пловдивската публика беше особено емоционална и аплодира много от сцените в епизода, особено тези със Захари Бахаров.

Събитието e осмото поред от организирания от HBO България национален маратон на сериала на голям екран, който включва 10 града, 10 седмици, 10 епизода. Досега HBO зарадва няколко хиляди фенове в София, Благоевград, Плевен, Стара Загора, Русе, Велико Търново и Бургас.

Следващите две спирки са Варна - 8 юни в Летния театър и София, където финалът на Game of Thrones ще бъде излъчен на голям екран на 15 юни в Борисовата градина.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Процесуални пречки спънаха делото за убийството в Скутаре
Отложиха затварянето на кръстовище в южната част на Пловдив
Снимка от Пловдив стана повод за оживена дискусия
Тя оцеля след жесток удар в Пловдив. Ето как е днес Карина, която...
Прокуратурата съобщи за кървава сцена в Пловдив
Ексклузивно: Бутат един от стадионите в Пловдив и го правят парк?...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).