"Галакси Инвестмънт Груп" привлича бизнеса в Пловдив с модерна индустриална зона

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:48 / 15.01.2018
6522
Навлизането на големи български и чужди инвеститори в Пловдив превърна града под тепетата в индустриалното сърце на България. Все повече големи и малки компании ориентират производството си в региона и търсят атрактивни имоти в обособените индустриални зони. 

За да посрещне нарасналата нужда от имоти, където могат да бъдат разположени големи производствени мощности, инвестиционната компания "Галакси Инвестмънт Груп" започна изграждането на "Индустриален парк Марково". Инфраструктурата на проекта се очаква да бъде завършена тази пролет, а част от парцелите вече са продадени. 

"Индустриален парк Марково" ще разполага с вътрешна пътна мрежа, асфалтов достъп, електричество и канализация, които ще подсигурят бързата реализация на производствените, логистични и търговски проекти на бъдещите собственици. Индустриалната зона на "Галакси Инвестмънт Груп" е разположена на околовръстен път Пловдив, на 14 км от автомагистрала Тракия и на по-малко от 2 км от Митница Пловдив. 

В близост се намира и новопостроения интермодален терминал. Локацията на "Индустриален парк Марково" е от стратегическо значение за компаниите, които планират инвестиция в района. Околовръстният път на Пловдив е сред приоритетните проекти за развитие на региона. Той е залегнал в плановете на агенция "Пътна инфраструктура" за изграждане на пътен възел "полудетелина", което ще улесни още повече движението и транспортните връзки. Това привлича инвеститорски интерес не само от страната, но и от чужбина. 

Именно добре развитата транспортна инфраструктура и производствените възможности в зоната превръщат Пловдив в привлекателно място за големи и малки компании. "Галакси Инвестмънт Груп" е подбрал терена стратегически и от гледна точка на човешкия ресурс. В южната част на Пловдив е силно населена и наличието на логистични и промишлени зони в района ще спести много време както на служителите така и на работодателите, които няма да бъдат принудени да обикалят целия град за да достигнат до производствените мощности. Има възможност за привличане на работна сила не само от града, но и околните общини.

"Индустриален парк Марково" е с обща площ от 158 000 кв. м. и предлага различни възможности за развитие, в зависимост от нуждите на бъдещите инвеститори - продажба на парцели и изграждане на индустриален проект по конкретно задание. Парцелите могат да бъдат обединявани или разделяни, което превръща проекта в изключително атрактивен както за малки, така и за големи производства и компании, работещи в сферата на логистиката и дистрибуцията.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Собственици на масиви: Изкупуват ни черешите по 8 лв., в Пловдив ...
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
6 дни улица в Стария град е затрупана от самосрутила се къща
Пловдивчанка напъха 20 000 лева в найлонова торба и ги пусна през...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).