ГЕРБ - Пловдив: Ще работим в интерес на хората

Автор: Данислава Вълкова
Коментари (9)
11:29 / 28.08.2022
5314
"Избраните народни представители от ГЕРБ ще продължим да работим в екип за интересите на държавата", това заяви депутатът от предишните народни събрания Стефан Шилев при регистрация на листата с кандидати на партията в РИК - 16, предаде репортер на Plovdiv24.bg. "В държавата през последната година и половина цари хаос, има инфлация, полицейски произвол, лъжи и противопоставяне. С това трябва да се спре, ГЕРБ сме доказали, че можем да управляваме в интерес на хората, трябва въдворим ред в държавата. И с тази цел ние ще спечелим изборите на 2 октомври", допълни Шилев.

Вежди Рашидов заяви, че Пловдив не му е безразличен. "Направихме две базилики, ремонтирахме Драматичния театър, укрепихме Старосел, ремонтирахме музикалното училище. Пловдив беше Европейска столица на културата по време на управлението на ГЕРБ и е един от най-красивите градове на България. Застоят не е добре за града.", заключи той.

"Много беше тежко положението в последните три парламента и спряхме извършването на големи злоупотреби. Ние бяхме гаранта за демокрацията. При едно управление на ГЕРБ виждаме какво е направено и още много може да бъде направено", посочи на свой ред Радомир Чолаков.

Какво свършиха и какво искат още да направят народните представители от ГЕРБ, като ремонт на сградата на Хуманитарната гимназия, Концертна зала, бюджета на града и др. вижте в прикаченото видео.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (9)

Още по темата (981):
22.02.2023 ВМРО прекратява разговорите с "Български възход"
27.12.2022 Юрий Асланов: Беше глупаво да се правят промени в Изборния кодекс
26.12.2022 Юрий Асланов: Парламентарно представените партии тупкат топката, изчаквайки и готвейки се за местните избори
15.12.2022 Трифонов: Вежди Рашидов е Дядо Коледа, Десислава Атанасова - Снежанка, а Петков и Василев са седемте джуджета
10.12.2022 Атанас Атанасов: На Борисов му трябва политическа пералня
14.11.2022 Красен Кралев: Да говорим, че хартиеният вот е фалшифициран, означава да кажем, че 100 000 български граждани са корумпирани
Още новини от Новини от Пловдив:
Проверяват изба "Дядо Пламен" за фалшив алкохол
Свържете се с най-добрите професионалисти в Пловдив - Представяме...
Починала е пловдивчанката, чиято история разчувства мнозина
Млада двойка не хареса живота в Пловдив, осъществиха мечтата си з...
5 места в Пловдив без вода
1/4 от "Рогошко шосе" е почти готова, за повече няма пари


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).