Фитнес площадка в Пловдив под видеонаблюдение заради вандалите

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
09:12 / 04.08.2015
2862
Отремонтиран е фитнесът на открито в район "Северен", находящ се срещу бул."България" №41-45, който след вандалски прояви стана неизползваем, съобщи кметът на района Ральо Ралев.

Подменени са всички елементи на компрометираните съоръжения - лодка, колело, степер, сърф и конник, а на мястото на откраднатите са поставени нови уреди - тренажор за ръце и люлка-махало.

За бъдещата безопасност на трениращите на открито и с цел да се избегнат още вандалски прояви е поставена видеокамера за наблюдение.

"Призовавам живущите в близост граждани своевременно да сигнализират органите на реда, ако станат свидетели на вандалски прояви. По този начин заедно ще успеем да опазим поредното подобрение на инфраструктурата в града, което е част от цялостната визия за модернизирането и урбанизирането на района", коментира Ралев.

"Надявам се, че сега тук ще бъдат привлечени още повече жители на "Северен", които с удоволствие ще прекарват свободното си време в тренировки на открито", каза Ралев.


Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Пловдив:
Желана от цялата държава милиардна инвестиция идва в Пловдив
Удължават булевард в Пловдив с 24 милиона лева
Пловдивско училище отбеляза по атрактивен начин своя патронен пра...
Една от най-красивите жени на света се оказа 23-годишна пловдивча...
Адвокат: Някои българи почиват по Беломорието, децата им учат в п...
Вижте какво сервираха в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).