FT обърна внимание на Пловдив и икономическата зона около града

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
12:01 / 29.11.2015
3861
В един от последните си броеве флагманът в бизнес пресата The Financial Times обръща внимание на младият български депутат Ева Паунова, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Тя е един от най-младите и забележими евродепутати, а тази година намери място и в класацията 2015 Europe New 100 ranking.

Паунова е категорична, че България трябва да се развива като център за информационни технологии и аутсорсинг. За да се развива сектора обаче, тя лобира за множество законодателни промени в ЕС.

"Премахването на границите между дигиталните пазари в рамките на ЕС ще даде тласък на електронната търговия, даде възможност на новосъздадени предприятия и за подкрепа на иновациите."

Евродепутатът обръща специално внимание на Пловдив, като пример за развиваща се аутсорсинг дестинация, така и като пример за успешно публично-частно партньорство, визирайки икономическата зона около града ни.


Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Пловдив:
Патрулка не спря на "Стоп", пострадаха полицайка и шофьорка
Отбелязаха 50 години от създаването на отделението по диализно ле...
След статия на Plovdiv24.bg премахнаха грозни и незаконни реклами...
Много грозна история с възрастна жена пред "Кауфланд"
Проверяват изба "Дядо Пламен" за фалшив алкохол
Свържете се с най-добрите професионалисти в Пловдив - Представяме...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).