Ето как едно кръстовище стана индустриална зона

Автор: Мариана Панчева
Коментари (0)
07:30 / 05.11.2016
5397
Как едно пловдивско кръстовище се е превърнало в своеобразна индустриална зона разказа пловдивчанин. За проблема на кръстовището на ул. "Енисей" и ул. "Калиакра" той сподели с Plovdiv24.bg

"Потребителите на една куриерска фирма спират по всевъзможни начини. Ако има как, може би и в офиса ще влязат с колите си.

Това адски много затруднява движението там. Излизайки от улица "Енисей" с автомобил, нямаме абсолютно никаква видимост към улица "Калиакра", което крие доста сериозен риск от ПТП и евентуално по-сериозни последици. Това се случва в 80% от времето на работния ден. 

Няколко пъти има скандали между шофьорите и неправилно спрелите, които не само са в нарушение, а и се карат на другите, че нямало къде да спрат. В крайна сметка това не е индустриална зона, а жилищен район и доколкото знам освен пожарна, линейка и полицейски автомобил, никой друг няма право да спира в зона на кръстовище! Вече близо две години е така. Докога ще продължава!?", пита нашият читател.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Шеметен първи юни, нови обекти и единствен по рода си MakeUp Mast...
Дебора минути преди делото: Готова съм психически за разпита
Борислав Инчев, "Синя България": Трябват стимули за старите бълга...
Прочетете това и пак си помислете дали ще запалите цигара
В Пловдив започва по същество делото "Дебора"
Арменското училище в Пловдив чества 190 години


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).