Ексклузивно: Верига бензиностанции обявява скандално ниски цени за Black Power Friday

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
15:59 / 24.11.2016
13119
Прочулата се в последно време, с ниски цени и качествено гориво верига бензиностанци Power Oil стартира този петък своята кампания Black Power Friday. За първи път в България фирма от бранша на търговията с горива се осмелява да се включи в световния ден на големите отстъпки.

Всекидневно в обектите на веригата преминават стотици хора, които се радват на по-ниски цени и висококачествени масови горива, отговарящи на всички изисквания според БДС - бензин А95Н, дизел Б6 и автомобилна газ. 

Към този момент Power Oil разполага с 4 обекти в страната - София, Пловдив, Харманли и Лом. Бензиностанциите се намират на възлови места, така че да се удобни за максимален брой клиенти. Локациите на вички обекти може да разгледате на корпоративния сайт на веригата www.poweroil.bg!

По време на кампанията Black Power Friday (от 00:00 до 23:59 часа на 25.11.2016 г.) цените на горивата ще са следните:

ДИЗЕЛ Б6 - 1,78 ЛВ./ЛИТЪР

БЕНЗИН А95Н - 1,85 ЛВ./ЛИТЪР

Освен ниските цени, бензиностанции Power Oil ще зарадват своите клиенти и с награди по време кампанията! Всеки посетител на обектите ще може да си направи селфи снимка, която да качи във фейсбук страницата на веригата и да сподели в своя личен профил. Трима от участвалите ще спечелят ваучери за 20 литра гориво!

От веригата съобщават, че са подсигурили достатъчно гориво за всички желаещи, но въпреки това съветват своите клиенти да посетят обектите сутринта, за да се избегне натрупване на опашки!

Бензиностанцията в Пловдив се намира на Карловско шосе на входа от АМ "Тракия".


Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Пловдив:
Тя оцеля след жесток удар в Пловдив. Ето как е днес Карина, която...
Прокуратурата съобщи за кървава сцена в Пловдив
Ексклузивно: Бутат един от стадионите в Пловдив и го правят парк?...
Напусна ни емблематична пловдивчанка
32 г. затвор за жестоко убийство в центъра на Пловдив. Жертвата е...
Гросмайстор Виктория Радева: ГЕРБ през годините доказаха, че са с...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).