Едва не се стигна до сериозно меле между пловдивчани и служители на "Чистота" заради шумно ранно събиране на боклука тази сутрин

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (86)
13:03 / 01.08.2015
17731
Вече на няколко пъти отразяваме сигнали на наши читатели за шумно събиране на боклука рано сутрин. ДНес, събота, в 6:00 сутринта отново е имало шумно ранно събиране на боклука. То е създало напрежение и за малко не се е стигнало до бой. Ето какво ни разказа редовен читател на Plovdiv24.bg:

Здравейте, любимо издание, следя с интерес темата за ненормалното почистване на казани през уикендите .. живея на малка улица в Южен, ул.Фере. В непосредствена близост има 3 големи казана, днес в 6:00 имам чувството че ги хвърляха от 3 метра височина, отделно циганите викаха .. за малко да стане дори бой, защото излязоха мъже от близките блокове, все пак е 6:00 в събота, видимо изнервени и имаше малко сбутване .. интересно ми е какво ще стане другата събота, защото определено ще сме на линия в 6:00 да благодарим на мангалите и Чистота за човешкото отношение !!


Виж коментарите (86)
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).