Една фирма ще издава карти за градския транспорт

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:58 / 21.07.2008
2581
Само една превозваческа фирма ще издава картите за всички автобуси от масовия градски транспорт. За това се договориха на среща при кмета шефовете на "Автотранс Чолаков", "Меритранс", "Хеброс Бус" и "Грация". До края на седмицата се очаква становището на "Градски транспорт" коя от фирмите да продава нейните карти, като това със сигурност няма да е "Хеброс Бус".

Решението една фирма да издава всички карти беше взето, въпреки че преди дни в общината е получено писмо от заместник-министъра на финансите Кирил Ананиев, в което на градската управа се напомня, че според закона и наредбите, всяка фирма трябва да издава отделно картите за своите линии. "Няма да допусна пенсионерите и учениците да обикалят града, за да си извадят няколко карти, което, освен всичко друго, ще оскъпи пътуването им", каза Славчо Атанасов.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Вижте какво наказание постановиха в Пловдив за полицая, убил малк...
След 16 дни бутат Бетонния мост!
Деница Николова, ГЕРБ: Хората искат по-висок жизнен стандарт, ням...
Пеещите фонтани станаха обществен басейн, мрежата се възмути
Областна администрация Пловдив с интересно предупреждение за Деня...
Първи подробности за евакуацията в най-голямата болница в Пловдив...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).