ЕВН въвежда единен клиентски номер

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:13 / 03.06.2008
13035
Въвеждането на единен клиентски номер за всички клиенти на EVN Bulgaria ще улесни всички процедури по обслужване на клиентите на дружеството и ще намали значително необходимото за това време при плащане на каса. Клиентската карта ще се дава на клиентите на гишетата на всички касови салони на територията на EVN Bulgaria.

Новият клиентски номер ще може да бъде попълнен от всеки клиент в специална клиентска карта. Представянето им на която и да било каса на EVN Bulgaria ще е достатъчно, за да може всеки да получи бързо информация за дължимите суми.

Единният номер представлява голямо улеснение и за клиентите на EVN Bulgaria, които плащат сметки по няколко електромера (измервателни точки - ИТН). Те ще получат един клиентски номер и с него ще могат да получават информация за сметките по всичките ИТН, които се водят на тяхно име.

Въвеждането на единен клиентски номер стана възможно благодарение на внедряването на нов софтуер. Клиентският номер ще присъства на всички фактури, а клиентските карти ще могат да бъдат получени безплатно след 15 юни във всички касови салони на EVN Bulgaria.

На новите клиентски карти ще има информация и за начините, по които клиентите могат да извършат плащане на сметките си за електроенергия, както и телефоните за получаване на всякаква информация, свързана с работата на EVN Bulgaria.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Паркинг на Kaufland в Пловдив става киносалон
Започва последният етап на най-новата улица в Пловдив
Забавен надпис на автомобил с пловдивска регистрация предизвика ф...
Район "Северен" се подготвя за нови ремонти на улици и тротоари, ...
Пловдивчанин поиска глобяване на пешеходци: Тази игра на руска ру...
Сигнал: Сервизаджии образуваха ново сметище в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).