ЕГ "Пловдив" представя иновативен подход

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:14 / 10.06.2015
1644
Бивши и настоящи ученици от
ЕГ "Пловдив":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Езикова гимназия "Пловдив" организира днес пресконференция за представяне на резултатите по проект "Рейтинг +", финансиран по Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси". 

Тя ще се проведе от 14:30 часа в зала на хотел "Санкт Петербург" с участието на представители на организациите-партньори по проекта - училище "Тийсдейл", Великобритания и сдружение "Обединени професионалисти за устойчиво развитие".

Пресконференцията е част от заключителното събитие разпространение на резултатите по проекта, на което са поканени ключови заинтересовани страни - представители на РИО - Пловдив, училища от област Пловдив и експерти в различни сфери на неформалното образование.

Ще бъдат представени целите на проекта и постигнатите резултати по въвеждането на иновативна методика - "Рамка за ефективно учене" (Effective Learning Framework) за устойчиво повишаване качеството на преподаване и учене, която е разработена от партньорското училище "Тийсдейл".

Акцент ще бъде поставен върху иновативността на проекта и високите цели, които си поставя Езикова гимназия "Пловдив" с реализацията на проекта, в подкрепа за успешната професионалната реализация на завършващите ученици, въвеждане принципа за учене през целия живот, разширено използване на информационни технологии и непрекъснато повишаване на квалификацията на педагогическия персонал.

Сдружение "Обединени професионалисти за устойчиво развитие" подкрепи експертно, адаптирането на новата методика и въвеждане на вътрешна система за непрекъснато повишаване на квалификацията на учителите в Гимназията. 

Тази пресконференция е в изпълнение на проект BG051PO001-7.0.07-0072-С0001 "Рейтинг +".

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
От ЕВН са изпратили заявление за нови цени на парното в Пловдив
"Мис България - Пловдив" 2024 е свикнала с нощните смени, работи ...
Руснака е в тежко състояние, опериран е по спешност в Пловдив
Майката на оцелялата от катастрофата на "Руски": Стана чудo!
Обилни валежи в Пловдив за сряда
Костадинов: За Пловдив нашата цел са 3 мандата


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).