Две листи се карат за Каназирева! А всеки вика - вземи я ти!

Автор: Георги Кирилов
Коментари (11)
19:49 / 23.08.2022
12262
Позор! Позор за личността Каназирева! Позор и за партията ГЕРБ! Само така може да се окачестви поведението на бившата вече депутатка Дани Каназирева.

По-рано днес Plovdiv24.bg разкри, че от ГЕРБ вече окончателно са я разкрили и са я разкарали от листата си в областта. Доскоро тя бе водач на листата. Поведението й обаче като депутат бе нелепо, комично, позорящо партията. Симпатизантите отдавна се чудеха какво прави тя в листите, след като цялата си политическа кариера изгради върху анти-ГЕРБ говорене.

Когато обаче поведението ти е позорно, ти реално не знаеш, че то е позорно. Знаят го всички останали около теб. Именно тази максима реши да затвърди Каназирева, часове след разкритията ни. Вместо да съхрани поне минималното си достойнство и да се оттегли от тези избори, тя си пусна предизборен ПР, че две листи се борили за нея, а тя се чудела коя да приеме. Всеки в града знае, че нито листата на ГЕРБ в Пловдив, нито пък и в областта, не иска Каназирева. Тя е външна за структурите, класически парашутист. Шансовете й за листата в областта са нищожни. Председателят на ГЕРБ-област Георги Мараджиев вече потвърди новината на Plovdiv24.bg, че Каназирева няма да е част от листата на партията в областта.

Още в началото написахме, че на Каназирева е предложено неизбираемото 7-мо място в пловдивската листа. Дани сънува обаче, че има борба за нея и може да бъде изтеглена на второ място в града. Ако това се случи, практически ще разбие градската структура на партията, срещу която Каназирева сериозно работи през последните години.

Според наши източници след разкритията ни, Каназирева, чрез интриги, цял ден се опитва да измести местни хора от избираеми места и в двете листи.

А едва ли има друг по-голям автогол, който ГЕРБ може да си вкара предизборно, ако все пак я остави в челото.

А и днес Бойко Борисов вече заяви официално, че листите на ГЕРБ са готови. Та кои по-точно листи се бият за Каназирева?

Виж коментарите (11)

Още по темата (981):
22.02.2023 ВМРО прекратява разговорите с "Български възход"
27.12.2022 Юрий Асланов: Беше глупаво да се правят промени в Изборния кодекс
26.12.2022 Юрий Асланов: Парламентарно представените партии тупкат топката, изчаквайки и готвейки се за местните избори
15.12.2022 Трифонов: Вежди Рашидов е Дядо Коледа, Десислава Атанасова - Снежанка, а Петков и Василев са седемте джуджета
10.12.2022 Атанас Атанасов: На Борисов му трябва политическа пералня
14.11.2022 Красен Кралев: Да говорим, че хартиеният вот е фалшифициран, означава да кажем, че 100 000 български граждани са корумпирани
Още новини от Новини от Пловдив:
Собственици на масиви: Изкупуват ни черешите по 8 лв., в Пловдив ...
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
6 дни улица в Стария град е затрупана от самосрутила се къща
Пловдивчанка напъха 20 000 лева в найлонова торба и ги пусна през...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).