Двама изнасилиха 21-годишна на Околовръстното на Пловдив!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (21)
14:24 / 02.01.2018
54931
Днес по искане на Районна прокуратура-Пловдив съдът определи мярка за неотклонение "задържане под стража" спрямо Станимир С., на 21 г., и Спас Г., на 20 г., привлечени като обвиняеми за това, че в съучастие като съизвършители са отнели чужда движима вещ от владението на другиго с намерението противозаконно да я присвоят, като употребили за това сила - престъпление по чл. 198 ал. 1 във връзка с чл. 20 ал. 2 във връзка с ал. 1 от Наказателния кодекс и за изнасилване - престъпление по чл. 152 ал. 3 т.1 във връзка с чл. 152 ал. 1 точка 2 от Наказателния кодекс.

На 29 декември 2017 г, рано сутринта, в близост до Околовръстното шосе на Пловдив, двамата обвиняеми се движели с лек автомобил, марка "Опел Астра". Те забелязали, на отсрещната страна на шосето 21-годишната пострадала жена, която махала на автомобили, за да се придвижи на автостоп към Пловдив. Обвиняемите променили посоката си на движение, спрели и качили жената в автомобила си. След сто метра водачът отбил от пътя, като спрял на място с храсти и дървета. 

Двамата обвиняеми, след като използвали сила, въпреки съпротивата на жената, й отнели мобилния телефон и я изнасилили. По-късно те свалили пострадалата от автомобила и си заминали. Жената потърсила помощ в близка бензиностанция, а впоследствие подала оплакване в Трето РУ на МВР-Пловдив. Определението на Районен съд-Пловдив може да се обжалва пред Окръжен съд-Пловдив.


Виж коментарите (21)
Още новини от Новини от Пловдив:
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).