Дървото или знакът, или как един абсурд може да се оправи с минимални усилия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
19:58 / 15.10.2023
6355
Пореден знак, скрит зад дърво, затруднява шофьорите в Пловдив, видя Plovdiv24.bg. Дебелият ствол на растението ограничава видимостта от паркинга на близкия хотел/ ресторант към улица “Съединение" в район “Тракия". Изпитание за шофьорите е тъмната част на денонощието.

Не е ясно защо знакът “Стоп" и задължителен завой надясно не е сложен пред дървото, а зад него. В Пловдив обаче дървесната растителност и прорасналите клони пречат на шофьорите и на други места в града.

В няколко специални материала напомнихме на общинското предприятие “Градини и паркове" и на неговия директор Веселин Козарев да си свършат работата и да предприеме необходимите действия и да изчистят клоните.

В случая обаче сигналът ни е насочен и към общинското предприятие "Организация и контрол на транспорта", което отговаря за знаците в града и съответно може да го премести, така че видимостта да не е ограничена и да се оправи този абсурд.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Клиентка на такси: Предложих да звънна на полицията, след което м...
"Обезопасиха" счупена шахта в Пловдив с нещо по-опасно
Пловдив може да остане с един китайски ресторант по-малко
ПТП затапи Околовръстното на Пловдив
В Пловдив ГЕРБ-СДС откри кампанията си за изборите на 9 юни за ст...
Почина проф. Петър Луканов


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).