Дългоочаквано завръщане: Любимият на пловдивчани плаж отваря врати

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
12:54 / 18.06.2020
7420
Дългоочакваното завръщане на "Акваленд" и летните екстремни преживявания става факт! Още утре, 19 юни, любимият на пловдивчани плаж отваря врати за посетители. От утре сутрин пловдивчани ще могат да изживеят пак невероятните усещания от трите най-екстремни пързалки в България.  

За ранните посетители има и специална оферта – от 9:30 часа до 10:30 часа входът ще е на цена от 15 лева. От това предложение ще се възползват и посетителите след 15:30 часа. През останалата част от деня билетът ще струва 20 лева. Работното време на комплекса ще бъде до 18:00 часа.

От "Акваленд" гарантират безопасността на своите посетители. На плувния комплекс ще се спазват най-строгите хигиени изисквания и дезинфекция, както по отношение на пързалките и плажните принадлежности, така и за водата в басейните.

За поредна година впечатляващата пързалка "Кинг Кобра" ще "поглъща"  ентусиасти, а към екстремното изживяване ще се допълнят двете съоръжения, които направиха фурор при дебюта си преди две лета -  "Ракета" и "Камикадзе". Те обещават истинско екстремно преживяване на 20 метра височина, което ги превърна в най-високите съоръжения в "Акваленд" – Пловдив.  

Въпреки че е трудно някоя от  пързалките да стане "любима" на посетителите заради уникалността и на трите съоръжения, все пак "Ракета" бе сред най-предпочитаните пързалки. В нея влизаш в купол, чийто под се отваря и буквално политаш вертикално. Усещането е като в падане в бездна, а скоростта, до която може да се достигне при падането е 85 км/ч! "Камикадзе" пък ще добави още повече скорост и адреналин за посетителите.  

Все толкова вълнуваща е и "Кинг Кобра". Височината, от която се спускат посетителите на комплекса от съоръжението, е 19 метра, а максималната скорост, с която се изстрелват към хищната кобра е над 70 км/ч. Това е и единствената пързалка с възможност за състезания при такава скорост.

В "Акваленд" има обособени кътове за бързо хранене, които ще задоволят всичките Ви изисквания. Независимо дали ви се похапва нещо вкусно или ви се пие освежаваща напитка - в предложенията от менюто има за всекиго по нещо.

Виж коментарите (2)

Още по темата (463):
25.08.2021 Германец от морето: На българите не им е лесно, но мъжки стискат зъби, не се оплакват и продължават напред
18.08.2021 Протести блокират важни бургаски пътни отсечки
04.08.2021 Спасиха Старосел!
13.07.2021 Всичко за летния грип и какво да правим, ако сме на почивка
12.07.2021 Цяла седмица жега
10.07.2021 Засилени проверки по морето
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивски учен с рекорден брой награди "Питагор"
Пригответе си поне 60 лева, ако искате да ги гледате на живо в Пл...
Почина Христо Баев
Синът на загинала заместник-директорка очаква справедливост
Процесуални пречки спънаха делото за убийството в Скутаре
Отложиха затварянето на кръстовище в южната част на Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).