Доживяхме! МВР Пловдив наказа шофьорка след ваш сигнал до Plovdiv24.bg!

Автор: Васил Динев
Коментари (11)
14:24 / 16.02.2018
33171
МВР Пловдив се самосезира след публикация в Plovdiv24.bg! Ето какво съобщиха днес от институцията: "Във връзка с ваша публикация от 13 февруари със заглавие: "Пловдивчанин: Внимавайте на околовръстното, опасна шофьорка цепи в насрещното" бе извършена проверка от служители на РУ - Труд. От разпространения видеоклип на читател на медията се вижда, че лек автомобил "Тойота" преминава през лентата за насрещно движение, нарушавайки Закона за движение по пътищата. 

Установено е, че видеото е заснето в района на надлез край село Скутаре на главен път ІІ-56 /Пловдив - Стара Загора/. Въпросният автомобил е управляван от 37-годишна шофьорка, която е предупредена писмено от служителите на МВР да спазва правилата за движение и да не създава опасност за останалите участници. Не са констатирани нередности по отношение на информацията, че в автомобила й се возели неправомерно две деца. При проверката е изяснено, че на предната седалка е пътувала тийнейджърка на допустимата възраст и с поставен колан, а отзад - малко дете в обезопасително столче.

ОДМВР - Пловдив уведомява гражданите, че за вземане на административно отношение спрямо нарушители на пътя е необходимо, освен предоставяне на снимков или видеоматериал, подателят на сигнала да свидетелства при съставянето на акт за извършеното нарушение на Закона за движение по пътищата".

Plovdiv24.bg очаква вашите сигнали за всичко, което смятате, че трябва да бъде показано на пловдивчани, на редакционния ни мейл novini@plovdiv24.bg, на редакционните ни телефони 0700 450 24 или 0886 598 267 или директно от страницата Изпратете ни новина.



Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (11)
Още новини от Новини от Пловдив:
Снимка показва как е изглеждала Главната на Пловдив, когато по не...
Даваме 78 000 лева за близо 100 химически тоалетни в Пловдив
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).