"Досадникът" идва в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:13 / 27.05.2015
2494
Поради големия интерес към "Досадникът" от Франсис Вебер, невероятните актьори (Мариан Бачев, Александър Кадиев, Александър Сано, Петьо Петков - Шайбата, Александър Дойнов и Михаил Петков) ще гостуват в Пловдив на 14 юни 2015 (неделя) от 19:00 в Градския дом на културата "Борис Христов" за поредна порция смях. Телефони за резервация: 0888 673 600 и 0894 611 188. Билети: бул. "Княгиня Мария Луиза" 43.

Франсис Вебер е добре познат режисьор и сценарист в киноиндустрията. Може би най-добре си спомняме комедията "Руби и Куентин" (оригиналнo заглавие "Tais-toi" 2003 г.) с участието на Жан Рено и Жерар Депардийо.

Преди адаптацията си за театъра, "Досадникът" е реализиран за киното през 1973 г. с участието на Нино Вентура и Жак Брел.

"Досадникът" е пиеса, в която се разказва за един самоубиец и един убиец, попаднали не където трябва. За един палав психиатър и едно любопитно пиколо. За едно напълно неориентирано ченге. И разбира се - любовта на самоубиеца, около която се завърта всичко.

В хотелска стая убиецът Ралф Милано подготвя убийство на ключов свидетел в процес. В съседната стая на хотела Франсоа е на път да се самоубие, заради това, че голямата му любов го е напуснала. Ралф е професионалист, човек който знае какво прави, и човек, който получава пари. 

Франсоа е един губещ човек в живота, който няма достатъчно здрав разум и е готов да се самоубие. Но Франсоа притежава един огромен талант. Той е непоправим досадник...


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Проверяват изба "Дядо Пламен" за фалшив алкохол
Свържете се с най-добрите професионалисти в Пловдив - Представяме...
Починала е пловдивчанката, чиято история разчувства мнозина
Млада двойка не хареса живота в Пловдив, осъществиха мечтата си з...
5 места в Пловдив без вода
1/4 от "Рогошко шосе" е почти готова, за повече няма пари


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).