Долев иска стола на Тотев, той го праща на психиатър

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
09:43 / 23.08.2010
6250
Зам.-кметът Александър Долев (ВМРО - НИЕ) поиска стола на областния управител, а Иван Тотев (ГЕРБ) го прати да се прегледа. Взаимните задявки бяха отправени задочно, по повод на неизпълнения ангажимент на държавата да преведе парите за софийските бали. Обещаните 2,8 милиона лева от общо 15-те все още ги няма в сметките на общината.

"Осем пъти съм гласувал за ГЕРБ като жител на София, три от които за бате Бойко на местните избори през 2005 и 2007 г., и веднъж - за Йорданка Фандъкова", призна Долев и показа личната си карта с регистрация в Драгалевци. Други подходящи кандидати нямаше, обясни воеводата и отбеляза: "В Пловдив няма такъв човек като мен - самият лидер на ГЕРБ Иван Тотев е гласувал за партията си само четири пъти". Време е да ме направят почтен председател на ГЕРБ в Пловдив, искам и стола на областния управител Иван Тотев, защото съм по-подходящ, обобщи Долев. Имам по-голям административен опит, а и съм по-верен на ГЕРБ, разтълкува необичайните си амбиции активистът на ВМРО - НИЕ. Редно е поне парите да ни дадат, но не се отказвам и от мястото на губернатора, иронизира Долев.

Преди три месеца, по време на дебатите в кулоарите на Народното събрание по повод на Избирателния кодекс, имаше идея всички кандидати да минават през психиатър, припомни Иван Тотев. Явно за екипа на кмета Славчо Атанасов това е задължително, посече кандидата за мястото му губернаторът. При 40 градуса някои започват да губят връзка с главния мозък, допълни Тотев и препоръча на Атанасов да сложи повече климатици по кабинетите.

"Аз ще мина психотеста, а той ще го мине ли", попита на свой ред Александър Долев. Въпросът му прозвуча риторично.

Източник: в. "Марица"


Виж коментарите (8)
Още новини от Новини от Пловдив:
Желана от цялата държава милиардна инвестиция идва в Пловдив
Удължават булевард в Пловдив с 24 милиона лева
Пловдивско училище отбеляза по атрактивен начин своя патронен пра...
Една от най-красивите жени на света се оказа 23-годишна пловдивча...
Адвокат: Някои българи почиват по Беломорието, децата им учат в п...
Вижте какво сервираха в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).