Дни на холандското образование 2018

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:30 / 23.01.2018
2741
Представители на три холандски традиционни университета - Tilburg University, Utrecht University и Radboud University пристигат в България, за да ни представят разнообразието от бакалавърски и магистърски програми на английски език, което предлагат и за да разкрият предимствата на обучението в Холандия. Събитието, организирано от агенция за образование в чужбина "Скай Лайнс", ще се проведе в три поредни дни: 

• 03.02 /събота/, София,15:30 ч., х-л "Маринела" /бивш "Кемпински"/
• 04.02 /неделя/, Варна, 15:30 ч., х-л "Графит"
• 05.02 /понеделник/, Пловдив,18:30 ч. х-л "Тримоциум"

Предварителна регистрация за събитието може да направите ТУК

Tilburg, Utrecht и Radboud University са сред институциите, които неизменно присъстват в световните класации за висше образование.

Tilburg University е доказан лидер в обучението по икономика, бизнес науки и право. Според Times Higher Education, той е на 5-то място в Европа и на 21-во място в света в обучението по икономика и бизнес, редом до университети като Harvard и Stanford в САЩ, Oxford и Cambridge в Англия

Utrecht University е основан през 1636 година и един най-големите университети в Европа. Гордее се с 19 носители на най-престижния научен приз в Холандия - наградата "Спиноза" и 12 нобелови лауреати. Престижни класации като Shanghai Ranking и The Best Global Universities Ranking го нареждат на 1 място в Холандия и на челни позиции в Европа и света.

Radboud University е една от водещите академични институции в страната - най-голям реципиент на европейски субсидии за научни изследвания в Холандия. Четирима от министър-председателите на държавата са негови бивши възпитаници. Холандският университетски справочник Keuzegids Universiteiten класира Radboud University като вторият най-добър многопрофилен университет за 2018 година.

Програмите за обучение на гостуващите университети покриват широк периметър от специалности в сфери като: бизес и икономика, право, публична администрация, медии и комуникация, социални и поведенчески науки, математика, информационни технологии, природни науки, медицина, изкуство и култура, педагогика и др

Таксите за обучение в Холандия са регулирани от държавата, като за учебната 2018/19 г. ще бъдат приблизително 2060 евро

Програмата на събитието включва презентация, след края на която гостите ще имат възможност за индивидуална среща с представителите на гостуващите учебни заведения.
Входът за събитието е свободен. Допълнителна информация и възможност за регистрация ще откриете ТУК

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).