Дизайнер: Абитуриентките трябва да заложат на естествената красота и да не прекаляват с грима

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:56 / 10.05.2015
3330
Абитуриентките трябва да имат ясна цел за крайната визия на своя бал и да следват една по-изчистена линия. Това каза дизайнерът Стоян Радичев. Според него, младите момичета трябва да заложат на естествената красота и да не прекаляват с грима и прическата за бала.

По думите на Радичев, на 18 години те са красиви, затова, че са млади и няма смисъл от изкуствено състаряване. Добре е при избирането на тоалет и аксесоари за бала да се гони крайната визия, а не да се работи на парче. Все пак обаче, всичко зависи от това, каква е цялостната концепция на самата визия.

''В единия вариант, ако роклята е по-семпла и изчистена могат да заложат на по-екстравангантни чанта, обувки и обици. И обратно - ако роклята е по-авангардна, чантата, обувките, обиците и колието трябва да бъдат по-семпли'', каза специалистът.

По думите му, тенденциите тази година са към по-изчистени рокли. Много актуални са роклите тип ''русалка''. Особено актуална е и дантелата, във всичките й форми, а моделите рокли са много разнообразни.

Според Радичев, днешните момичета се интересуват от мода. В стремежа си да бъдат актуални те гледат роклите на звездите и световните дизайнери и им подражават. Често обаче, се оказва, че моделът, който са видели на снимка или който са си представяли, не е точният за тях. Затова най-важното е бъдещите абитуриентки да се вслушват в съветите на дизайнерите.

''Това е нашата работа. Ние мислим и работим по цял ден върху тази тема и ще е добре да се вслушват в нашите съвети'', каза още Стоян Радичев.

Източник: Радио "Фокус"

Виж коментарите (0)

Още по темата (324):
03.04.2024 Рени запя на живо "Като птица съм свободна" в двора на елитно училище в
Пловдив
02.04.2024 Под звуците на рок ученици поканиха любим учител на бала
02.04.2024 Пловдивчанин иска да помогне на абитуриент
01.04.2024 Когато класната им ги видя, остана без думи
01.04.2024 Ученици направиха чудесна изненада за любимата си класна
31.03.2024 Учители от Френската нямаше как да откажат такава покана за бал
Още новини от Новини от Пловдив:
Снимка показва как е изглеждала Главната на Пловдив, когато по не...
Даваме 78 000 лева за близо 100 химически тоалетни в Пловдив
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).