Директорът на КОЦ Пловдив с интересен призив към колегите си

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:18 / 07.04.2021
3932
Директорът на КОЦ Пловдив доц. Д-р Пламен Фотев отправи поздравление по случай 7-и април – Световния ден на здравето и професионален празник на здравните работници към своите колеги. В поздравлението той ги призова точно в 12,00 часа запазят минута мълчание в памет на всички колеги лекари и медицински и здравни работници, загубили битката с Covid-19 през изминалата година.

Публикуваме пълния текст на поздравлението:

Уважаеми колеги,

отправям най-искрените си поздравления по случай 7-и април – Световния ден на здравето и професионален празник на здравните работници.

Благодаря Ви за всеотдайните и неуморни труд и грижи, които полагате всеки един ден за опазване здравето и живота на хората, въпреки изключително тежките и рискови моменти, в които работим през последната една година.

За любовта, с която изпълнявате професията си, за разбирането, с което подхождате към всеки един наш пациент, за увереността, силата и надеждата, които им вдъхвате.

Горд съм, че "Комплексен онкологичен център – Пловдив“ е едно от най-добрите болнични заведения в страната не само заради техника и условията, с които разполагаме, а и заради Вашия професионализъм и всеотдайност.

Пожелавам Ви здраве, удовлетвореност от работата и много енергия, за да изпълнявате важната мисия, на която сте се посветили - опазване здравето на хората. Работете, изпълнени с вяра и оптимизъм.

Вие сте тези, на които стотици дължат живота си! Не го забравяйте и бъдете горди от това.

Приканвам Ви точно в 12,00 часа на днешния празник да запазим минута мълчание в памет на всички наши колеги, загубили битката с Covid-19.

Честит празник, колеги!

Доц. д-р Пламен Фотев, д.н.

Управител

“Комплексен онкологичен център" - Пловдив

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).