Дигитални експерти обменят опит на DiTech Expo и Digital4Plovdiv 2022

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:25 / 12.09.2022
902
Тази година на 20 и 21 септември в Дома на културата "Борис Христов“ в Пловдив ще се проведат две ключови събития за дигитализацията на бизнеса -  DiTech Expo и Digital4Plovdiv – годишна конференция за онлайн маркетинг и търговия. 

Digital4Plovdiv за седми пореден път събира представители на дигиталния бранш, които искат първи да научат актуалните тенденциите в сектора. Лекторите на конференцията са експерти с дългогодишен и доказан опит в бранша – маркетолози, рекламисти, търговци, бизнес консултанти, адвокати, логистични компании, както и бизнес собственици и предприемачи.

Програмата на конференцията е разпределена в два дни, а лекции ще бъдат изнасяни в три зали.  Темите на първия ден са насочени към онлайн маркетинга, а втория ден ще акцентира повече върху онлайн търговията. Digital4Plovdiv е част от събитийния календар на Digital4 Foundation, който годишно събира повече от 4 000 посетители. Digital4 инициативи се организират във всички големи областни градове на страната – София, Варна, Бургас, Стара Загора, Русе, Велико Търново. 

DiTech Expo е сред най-големите изложения за дигитални технологии, които се провеждат в страната. Тази година над 30 изложителя ще представят своите дигитални иновации, нови софтуерни решения, услуги и продукти. На мащабното експо посетителите ще имат възможността не само да се срещнат с представители на водещите компании в областта и да разменят контакти, но и да се запознаят с тенденциите в дигитални технологии, приложими за различни бизнеси. 

Сред партньорите на събитията са Община Пловдив, Българска стопанска камара, Национална бизнес мрежа, Българската Е-комерс асоциация, Българската Финтех асоциация и Европейската асоциация на дигиталните експерти.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Заради непрекъснат тормоз в Пловдив жена предоставя спалнята си н...
Пловдивчанка се възмути от мръсотията в градския транспорт
Водачите на листите на "БСП за България" откриха предизборния си ...
Страхотен кадър показва аристократичен Пловдив отпреди 70 години
Шофьор сътвори поредната глупост заради "Бермудския триъгълник" н...
Пловдивски район се подготвя за сериозни ремонти за 350 000 лева


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).