Девственица лъже, че татко й я насилвал от 8 г.

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
11:03 / 07.01.2011
3634
17-годишната Десислава заблуди прокуратурата и правозащитните органи за закрила на детето с версията, че от 8 години е сексуално насилвана от родния си баща.

Преди три месеца девойката бе обявена за общодържавно издирване, защото мистериозно изчезна от дома й в Асеновград. Момичето е открито чак в Сандански, където пред полицията и отдела за закрила на детето драматично обяснила как е избягала толкова далеч заради баща си, който я насилвал от деветгодишна.

Тийнейджърката подсилила историята с това, че всичко ставало и пред очите на родната й майка.

Прокуратурата се зае със случая. Назначена е и съдебномедицинска експертиза. От нейното заключение обаче станало ясно, че момичето е девствено и няма следи от изнасилване.

След това Десислава си признала, че заминала доброволно за Сандански при приятеля си, с когото се запознала миналото лято, обясниха прокурори.

Междувременно стана ясно, че асеновградската прокуратура работи и по сигнал за блудствени действия на англичанин, който посягал на малолетни момчета. Чужденецът умишлено се събличал гол пред децата, гласи част от сигнала. По време на разследването родителите на децата очевидци се изплашили и оттеглили показанията си, но това не прекратява проверката.

По-късно станало ясно, че въпросният англичанин, който си закупил преди време къща в садовско село, има проблеми с актуалността на личните си документи.

Ангажираният с казуса прокурор е в платен отпуск в момента и не бе открит за коментар. По случая е запозната и службата за противообществени прояви на непълнолетни и деца, жертви на насилие.

Източник: в. "Марица"


Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Тя оцеля след жесток удар в Пловдив. Ето как е днес Карина, която...
Прокуратурата съобщи за кървава сцена в Пловдив
Ексклузивно: Бутат един от стадионите в Пловдив и го правят парк?...
Напусна ни емблематична пловдивчанка
32 г. затвор за жестоко убийство в центъра на Пловдив. Жертвата е...
Гросмайстор Виктория Радева: ГЕРБ през годините доказаха, че са с...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).