Десетки премериха кръвното си, сред тях и кметът на "Централен"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:39 / 11.08.2022
2218
Кметът на район "Централен“ Георги Стаменов даде старт на акцията за измерване на кръвно налягане, телесно тегло и температура, която се проведе днес от 9:30 ч. до 11:30 ч. в Дондуковата градина.

Инициативата, в която участваха около 200 души на възраст от 18 г. до 90 г. , е организирана от Българския Червен кръст – Пловдив, чрез програма Мобилни социални екипи, съвместно с община Пловдив-район "Централен“ и е част от кампанията "SOS! ЗДРАВЕ“.

Тя бе насочена основно към възрастните хора, както и към всички, които искаха да проверят жизнените си показатели, а тези, които имаха желание, се включиха в здравна беседа и в личен разговор с психолог.

"Благодаря на служителите и доброволците от БЧК-Пловдив за грижата, всеотдайността и вниманието им към здравето на пловдивчани“, подчерта кметът на район "Централен" Георги Стаменов.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Прокуратурата: Няма установено наличие на алкохол в кръвта на Кри...
Затворът в Пловдив стана като хотел - бани, кухни, трапезарии
Интересни рокади в пловдивската прокуратура
Кадри от камера: Вижте хвърчащите отломки от джипа 3 секунди след...
Масирани проверки на един от изходите на Пловдив
Поискаха оставката на шефа на КАТ Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).