Ден на отворените врати в жилищен парк "Роял Сити"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:10 / 18.10.2017
3066
Специални предложения за пловдивчани и гостите на Пловдив предлагат от инвестиционната компания "Галакси Инвестмънт Груп". На открито събитие тази събота, 21 октомври, ще бъдат представени възможностите за покупка, наемане и кредитиране на апартаменти в жилищен парк "Роял сити" в Пловдив. Денят на отворените врати е от 11 до 15 часа в градината на комплекса на бул. "Дунав" 5.

Жилищният парк се отличава с просторни апартаменти, с отлично разпределение и функционалност, които се предлагат на атрактивни цени. Сградите са изградени със съвременни и качествени материали, притежават многокамерна PVC дограма и отлична топло и шумоизолация, изпълнени по последни световни стандарти. "Роял Сити" е изцяло завършен и функциониращ комплекс, който се намира в един от най-атрактивните квартали на град Пловдив - "Кършияка". 

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Справедливост застигна шофьор на автобус в Пловдив
Собственици на масиви: Изкупуват ни черешите по 8 лв., в Пловдив ...
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
6 дни улица в Стария град е затрупана от самосрутила се къща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).