Ден на мултимедията в АМТИИ

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:51 / 20.05.2015
920
Бивши и настоящи студенти от
АМТИИ:
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
На 22 май от 10.00 часа в Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство ще се проведе Ден на мултимедията. Проявата e ежегодна и се организира от магистърската програма "Мултимедия и виртуална реалност" в АМТИИ.

Ще бъдат представени новости в модерните визуални изкуства като стереограми, холограми и концепции за 3D екрани, експериментални видеоклипове на студенти от АМТИИ, постерна серия за многоканални звукови стандарти, виртуална реалност.

Презентация ще направи представителят на водещата световна софтуерна компания Chaosgroup Иван Мавров, който ще демонстрира възможностите на V-ray технологията. 

През миналата година участници и презентатори в Деня на мултимедията в АМТИИ са били представители на софтуерния гигант APPLE, а тази година доц. д-р Весела Статкова ще обяви и представи резултатите от проект по 3D визуалицация на артефакти, разработен съвместно с Инснститута по информационни и комуникационни технологии към БАН.

Събитията ще се проведат от 10.00 часа в концертната зала на Академията и ще завършат с дискусия от 15.00 ч. в зала 43 в централната сграда на АМТИИ.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Автомобил блъсна пешеходец на булевард "Руски" в Пловдив
Безплатен фестивал започва в Пловдив от днес
Ограничават движението в Стария град
Фолклорно събитие ще разтърси Прослав
Известна рожденичка имаме и днес
Ако видите този мъж, веднага се обадете на полицията в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).