Дело срещу помощник на Ванко 1 започва в Пловдивския окръжен съд

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:18 / 16.02.2005
943
Делото срещу Илия Тачев, станал известен като помощник на Ванко 1, влиза утре в съдебна зала. От 9 ч. в зала № 1 състав на Пловдивския окръжен съд с председател съдия Цветан Цветков ще започне първото заседание по делото. Спрямо Тачев са повдигнати две обвинения, съобщиха от Съдебната палата:
1. За това, че от месец септември 2003 год. до месец април 2004 год. в градовете Пловдив, Ямбол, Созопол, Казанлък, Шипка и яз. “Антон Ивановци” е подбуждал две момичета към лъжесвидетелстване по дело с обвинение срещу три лица за склоняване към проституция и трафик на жени зад граница, разглеждано Апелативния съд в Пловдив.
2. За това, че през месец април 2004 год. в гр. Пловдив е обещал подкуп в размер на 20 000 евро на дознател от РЗ БОП гр. Пловдив, за да не доведе принудително двете свидетелки, призовани за разпит пред Пловдивския апелативен съд по същото дело.
Това е първото по съдебно заседание, за което са призовани седем свидетели. Делото ще се разглежда при закрити врати, поради приложените доказателства по Закона за защита на класифицираната информация.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението с градския транспорт в Пловдив е критично
Пловдивчанин: Добре че жена ми издърпа детето!
Цвета Караянчева в община "Родопи": Имаме амбиция за открито упра...
Загадка от "Кючука": Кой е с предимство?
Чудесни новини за детето, малтретирано в Пловдив: Добре е и ходи ...
Наглостта на тарикатите в Пловдив няма край


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).