Деца се състезаваха с рисунки на тема "Тракия в моите очи"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:05 / 02.06.2008
975
Митко Петков от СОУ "Св. Седмочисленици" и Валентина Василева от СОУ "Д. Матенвски" спечелиха първи места в конкурса за рисунка "Тракия в моите очи". Наградите - велосипеди, им бяха връчени лично от кмета на район "Тракия" инж. Гиньо Матев. За класиралите се на второ място в двете възрастови категории имаше плеъри, за третите - забавни игри, организаторите раздадоха и 15 поощрителни и 3 специални награди за малките художници. Подаръци имаше и за всички участници в празничния детски концерт днес сутринта, организиран от районото кметство заедно с търговски център "Сани" и рекламна агенция "Вега".

Кметът Гиньо Матев награди и най-активните във викторината с въпроси за район "Тракия", като сам допълваше отговорите. Щастлив съм да кажа, че според последните демографски данни "Тракия" е най-младия район в Пловдив с най-много деца, родени през последните години и с положителен естествен прираст, коментира г-н Матев. Песни, стихчета, латинотанци, бойни изкуства и художествена гимнастика включваше празничния концерт, а накрая всички деца бяха поканени на специален коктейл с много торти, сладки, сандвичи и бонбони, осигурени от сладкарница "Луксор" и пицария "Фар уест".

 


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Лиляната изпрати абитуриентите
Нов инцидент на мястото, на което стана фаталният сблъсък с джипа...
Станислав Цанов идва в Пловдив, говори и за лошите коментари
Шефът на КАТ Пловдив: Не съм гледал километража на джипа
Керана и още 13 млади пловдивчани с награди за 24 май
16 пъти шофьорът на джипа от бул. "Руски" е бил хващан в крачка


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).