Да помогнем на 25-годишно момиче от Пловдив да живее!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
07:00 / 02.09.2014
2435
Днес в Пловдив ще се състои пресконференция в пресклуба на БТА в Пловдив на пл. "Централен" 1. Тя е организирана от семейството, приятели и близки на 25-годишната Ивелина Иванова от Пловдив, студентка по журналистика, която страда от рак на лимфните възли.

Диагнозата й е поставена през 2011 г. Въпреки проведените десетки химиотерапии, две лъчетерапии, трансплантация на стволови клетки в България, болестта не е овладяна. Семейството е взело заеми, но те не стигат за по-нататъшната битка за живот. 

Ива е получила разсейки в костния мозък. Със средства, събрани от нейни близки и от благотворителна проява, Ивелина е заминала на лечение в Университетската клиника в град Навара, Испания. В момента болестта е в четвърти, последен стадий на развитие, развиват се метастази по костите. Поставен й апарат за вливане - венозен катетър, защото вените й са изхабени и не може вливките да се извършат чрез тях. За да продължи лечението на Ива, са нужни спешно още около 60 000 евро, които са непосилни за семейството й. 

На пресконференцията ще присъства бащата на Ива - Илко Иванов, Миглена Трайкова, председател на фондация "Сан Марко" и един от лекуващите лекари на Ива от УМБАЛ "Св. Георги" в Пловдив.

Дарителска сметка:

BG81RZBB91551004924046

или дарителски СМС на номер 17 777 с текст DMS IVELINA.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Справедливост застигна шофьор на автобус в Пловдив
Собственици на масиви: Изкупуват ни черешите по 8 лв., в Пловдив ...
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
6 дни улица в Стария град е затрупана от самосрутила се къща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).