Да подкрепим пловдивчанин за "Доброволец на годината"!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:58 / 01.12.2017
5371
Пловдив има номиниран за конкурса "Доброволец на годината". За трета година член на "Доброволно формирование Пловдив 112" е номиниран в националния конкурс "Доброволец на годината", организиран от Националната асоциация на доброволците в Република България.

"ДФ Пловдив 112" е най-голямото в страната и вече немалко пъти е оказвало помощ на различни места в България. Молим за подкрепата на пловдивчани за нашия номиниран - Иван Христев, ръководител и главен обучител на групата ни по първа долекарска помощ, зоват от формированието. Може да гласувате на този адрес, като първо харесате страницата на асоциацията.

Иван Христев е ръководител на групата по Първа долекарска помощ на ДФ"Пловдив 112". През изминалата година той организира и проведе повече от 12 специализирани обучения за членове на екипа на ДФ и външни участници. Харизматичен и ерудиран, той увлича с примера си нови желаещи да станат членове на Доброволното формирование, като в момента има 7 кандидат-доброволци за неговата група, които предстои да бъдат приети в редиците на ДФ "Пловдив 112". Освен специализираните обучения, той провежда и безплатни курсове по първа помощ за ученици, студенти и родители в базата на формированието. Участвал е в няколко полеви обучения съвместно с други служби от Единната Спасителна Система като ръководител екип, а в момента подготвя част от най-голямата съвместна демонстрация на доброволни формирования в България, която ще се проведе на 16 декември в Пловдив, съвместно с ДФ София, ДФ Белово, ДФ Кричим, ДФ Вълчедръм и ДФ Елин Пелин. Иван Христев е пример за млад и активен човек, със сериозно отношение и желание да развива социално значими каузи каквато е сферата на Първата помощ в България.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).