Да подадем ръка и да сбъднем мечта за дете

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:56 / 02.11.2018
3814
Благотворителен бал под надслов "Аз и Ти Сбъдваме мечта“ в подкрепа на двойки с репродуктивни проблеми ще се проведе на 6-и ноември (вторник) от 18:00 часа в "Гранд Хотел Пловдив". Събитието се организира от Фондация "Мечта за дете“, телевизионната- и радио журналистка Стефи Стаменова и народната певица, покорила Гинес – Смиляна Захариева, с подкрепата на Пловдивския културен институт.  

Със специално участие в благотворителния бал се включват Мичо Димитров -дългогодишен концерт майстор в Холандската филхармония и носител на приза музикант на годината за 2014 г., както и певците: Галияна Арсова, Илко и Бонимир Бонев. На сцената ще се качат още Детска вокална формация “Омайниче", Балетно студио Малките ангели, както и най-голямото училище за хип-хоп танци The Center. За гостите на събитието са предвидени томбола и прекрасни изненади.

Кувертът за благотворителния бал е 60 лв., като  половината от сумата ще бъде разпределена между двойки, нуждаещи се от ин витро процедура! Дарения към каузата могат да се изпращат и по банкова  сметка на Фондация "Мечта за Дете" - IBAN BG92STSA93000025382170.

Нека споделим приятни емоции, много усмивки, изненади и подаръци от сърце и дарим подкрепа на двойки с репродуктивни затруднения. Нека заедно сбъднем мечта и озарим повече домове с детски смях и щастие. Да подадем ръка и да сбъднем мечта за дете.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).