Да обръщаме внимание и на хубавите неща

Автор: Васил Динев
Коментари (2)
12:55 / 25.11.2017
5308
Трябва да обръщаме внимание и на хубавите неща - това твърди пловдивчанин, който потърси Plovdiv24.bg: "За съжаление шофирането в Пловдив е истински кошмар, но след като забелязваме и недоволстваме от толкова много неща, редно е и когато видим нещо позитивно, то да бъде споменато.
Всяка сутрин към 7.30 минавам по бул. "Васил Априлов" и правя ляв завой към бул. "България". 

Който е минавал от там по това време, знае, че се чака минимум четири светофара. Една от причините е, че доста "шофьори" минават по средната лента и застават пред цялата колона за ляв завой. За моя приятна изненада преди броени дни - на 22 ноември след кръстовището имаше патрул, който спираше тарикатите. 

Ясно е, че единственият начин да се оправят проблемите с шофирането в Пловдив е със сериозни санкции. Да се надяваме, че това не е някаква епизодична проява и патрулът ще бъде там, докато отучи тези умници, решили, че са нещо повече от шофьорите, които търпеливо чакат да минат, както е нормално. И ще има още много подобни акции по най-невралгичните места".

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).