Да кажем добра дума за пловдивските лекари

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
09:03 / 29.03.2013
8353
В повечето случаи свързваме с негативни емоции посещението при лекари в пловдивски (а и не само) болници. Свикнали сме по-скоро да се оплакваме от тях. В редакцията на Plovdiv24.bg обаче пристигна писмо от читател, който изказва благодарности към лекарите от УМБАЛ "Св. Георги". Публикуваме го без редакторска намеса:

Искам да изкажа специална благодарност на персонала в отделението по оперативна гинекология в Хирургиите на УМБАЛ "Св. Георги" в Пловдив. За съжаление се наложи да се ползваме от техните умения, но за щастие всичко приключи успешно.

Междувременно съм изключително впечатлен и благодарен за професионалните грижи, които положиха по време на престоя на съпругата ми. Гордея се с тези прекрасни професионалисти. Със сигурност имаме най-добрите медици в света и ако организационното ниво в здравеопазването се изравни с нивото на професионализма на работещите, смело мога да заявя, че ще имаме най-доброто здравеопазване в света.

С уважение и признателност, Станислав Станев.


Виж коментарите (9)
Още новини от Новини от Пловдив:
Трети ден част от Гребната база в Пловдив е недостъпна заради авт...
Емблематична фигура за Пловдив стана почетен гражданин на града
Хиляди рози разцъфтяха по булевардите в Пловдив, кошници и саксии...
Студентка разработи симулация за предотвратяване на наводнения в ...
Облачно ще е времето днес в Пловдив
Променят маршрутите на три автобуса в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).