ДВФ "Омайниче" организира международен музикален конкурс

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:25 / 10.10.2016
2547
Деветото издание на международния конкурс за детско -юношеско творчество ''С песен и обич творим добро" ще се проведе в Пловдив от 14 до 16 октомври. Събитието е организирано отново от ДВФ "Омайниче", Община Пловдив и Военен клуб - Пловдив. 

"Главният виновник" за случването на конкурса е Таня Орманова - създател и ръководител на детската вокална формация. ''С песен и обич творим добро" ще даде сцена за изява на смели, млади таланти до 19-годишна възраст от цялата страна в красивия и древен Пловдив, избран за Европейска столица на културата през 2019 г. 

"Куп грамоти, медали, награди и подаръци очакват всички участници и художествени ръководители, а за лауреатите са предвидени дипломи, плакети и парични награди", разказа Орманова.

"Обещаваме на всички участници един вълнуващ музикален полет и нови мечти", заяви още тя. 

Тази година удоволствието да присъждат наградите ще имат отбрано детско жури от ДВФ "Омайниче" и професионално, безпристрастно и отдадено на децата и песента жури в състав - Ваня Костова, Мими Иванова, Антония Маркова и Валери Костов.

Първият конкурсен ден, 14 октомври, ще завърши с концерт на домакините ДВФ "Омайниче" от 19 часа. Заключителният концерт и връчването на наградите ще е на 16 октомври от 17 часа.

Военен клуб - Пловдив очаква всички участници и гости на конкурса. Входът е свободен.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Адвокатката на Караджов: Предполагаме, че има оръжие и заплашва, ...
Домът на бившия полицай Венцеслав Караджов е блокиран от полиция,...
Експолицаят Караджов, осъден на доживотен затвор се е барикадирал...
Кметът на Пловдив ще посрещне Стефка Костадинова
Кметът на Пловдив: При 200 км/ч е невъзможно
Отцепиха част от Цар Симеоновата градина!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).