Цветанов: С кметове като Тотев, ГЕРБ продължава своя устрем

Автор: Васил Динев
Коментари (25)
20:33 / 26.03.2016
8051
С кметове като Иван Тотев, ГЕРБ продължава своя устрем за стабилност на държавата и за видими резултати в управлението. Това заяви зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов при откриване на традиционния пролетен бал на партията в Пловдив тази вечер, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Цветанов похвали доброто взаимодействие между градската и областната структура. 

"Този диалог допринася за стабилността. Видяхте колко трудни бяха изборите в Пловдив и областта, защото имаше странни коалиции и многообразие от лица и формирования, които не защитаваха своите идеи, а се обединиха да застанат срещу ГЕРБ, защото ГЕРБ е партията, която не допусна през последните 7-8 години Пловдив да продължи да се разграбва по начин, по които това ставаше в предишните периоди", каза Цветанов.

Той не пропусна да отбележи всеотдайната работа на пловдивските депутати и бе категоричен, че всички заедно като един голям и успешен екип ще продължават напред към новите предизвикателства - справяне с бежанската вълна и осъществяване на политики, създаващи повече работна ръка, повече инвестиции и повече приходи в бюджета.

"Партията е в най-добрата си кондиция и постоянно повишава своето влияние. Самият факт, че имаме над 90 хил. члена значи, че партията върви в правилна посока", коментира още Цветанов.

Над 600 души се включиха в пролетния бал тази година, което е и своеобразен рекорд. 160 нови членове на партията от Пловдив и над 300 от областта бяха приети тържествено в ГЕРБ.

За финал на бала бе разрязана уникална торта, върху която бяха изобразени емблематични пловдивски обекти, както и надпис Пловдив - европейска столица на културата.

 


Виж коментарите (25)
Още новини от Новини от Пловдив:
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).