Цветан Цветанов похвали Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
19:50 / 20.03.2017
3591

В следващ управленски мандат ГЕРБ залага редица мерки за справяне с конвенционалната престъпност в малките населени места, противодействие на организираната престъпност и продължаване на борбата с корупцията. 

Предвиждаме реални стъпки за справяне с мигрантския проблем и превенция срещу потенциални терористични заплахи срещу страната ни. Важно е да продължи доброто взаимодействие с европейските ни партньори и сътрудничеството между МВР, Министерство на отбраната и неправителствения сектор. Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на кръгла маса "Сигурност и обществен ред",която се проведе в Пловдив днес. 

По думите му Община Пловдив е пример за добро сътрудничество между местната и изпълнителната власт в сферата на сигурността. 

"В следващ мандат на ГЕРБ ще продължи съвместния проект между Община Пловдив и МВР за довършване на единната система за видеонаблюдение в Пловдив", категоричен бе той.

Цветанов сподели още, че благодарение на дипломацията и решителните действия, които бяха предприети по време на правителството на Бойко Борисов и ГЕРБ, са изградени 272 км от възпиращото съоръжение на границата с Турция. 

"Получихме подкрепа от Европейската комисия в размер на 320 милиона лева за опазване на външната граница на ЕС. Никога и по никакъв повод не е дискутирана темата България да се превръща в буферна зона за ЕС по отношение на мигрантите. Това бе поредната лъжа на БСП, която използваха да нагнетяват страх в обществото. Трябва да се противопоставим на лъжите и манипулациите на опонентите ни с реални решения за България", категоричен бе Цветан Цветанов.

Цветанов посочи още, че в програмата за управление на ГЕРБ са предвидени редица мерки за осигуряване на справедливост и сигурност за всички български граждани. 

"ГЕРБ предвижда назначаване на 1000 полицаи в системата на МВР. До края на 2017 година 1500 служители ще бъдат ще бъдат ангажирани с охрана на обществения ред и сигурността в малките населени места", обясни той.

Акцент в предизборната програма на ГЕРБ е и сътрудничество с МОН и Министерство на здравеопазването за доброволни тестове за употреба на наркотични вещества от подрастващи след предварително съгласие на родителите. Според Цветан Цветанов доброто образование също е превенция.

"Принудата за задължително образование на подрастващите и обвързването на социалните помощи с учебния процес, които предвиждаме в програмата си, ще имат добри последствия в бъдеще. До 2020 година ромите ще бъдат над 17 % на трудовия пазар, затова трябва да бъдат интегрирани", подчерта още той.


Виж коментарите (0)

Още по темата (527):
18.08.2020 Портних обясни какво се е опитал да каже на президента
02.05.2018 Палавата депутатка на Марешки проговори за еротичните си снимки
05.04.2018 Тази е новата пловдивска депутатка
28.09.2017 Тази ли е новата пловдивска депутатка на Марешки?
28.09.2017 Чаровната пловдивска бизнесдама с емоционални думи за оставката си
28.09.2017 Бизнесдама от Пловдив хвърли оставка в парламента
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).