Цветан Цветанов идва в Пловдив утре

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:48 / 26.03.2015
2251
Председателят на Парламентарната група на ПП ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов и евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП д-р Андрей Ковачев ще открият Европейски информационен център на членовете на Европейския парламент от ГЕРБ/ЕНП в град Пловдив утре от 17.30 часа. Офисът се намира на бул. "Марица" №91.

Специални гости на събитието ще бъдат областният координатор на ПП ГЕРБ и кмет на община Пловдив Иван Тотев, народни представители от ГЕРБ-Пловдив, както и представители на местната власт от областта.

Целта е чрез информационния център Европейският парламент да бъде по-близо до пловдивчани, като се превърне в мястото, където жителите на града могат да получават актуална информация за дейността на д-р Андрей Ковачев и останалите български евродепутати от ГЕРБ, за Европейския парламент и другите европейски институции, както и да се информират за правата си като европейски граждани.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).