Читателка: Охранител в пловдивско училище удари дъното!

Автор: Васил Динев
Коментари (12)
20:09 / 19.12.2019
11065
За абсурдна ситуация съобщи днес читателка на Plovdiv24.bg. Нека узнаем за какво по-точно става въпрос:

"Здравейте! Не знам дали може да ми отговорите, но ще попитам, все нещо може да знаете. Относно прекрасната рисунка на фасадата на училище "Св. Седмочисленици" в "Тракия", за която има статия при Вас.

Снимах я с телефона си, като уведомих за това охраната, че влизам само да снимам рисунката, не да нарушавам реда и сигурността в двора, камо ли сградата вътре. Не го правя тайно в почивен ден, например.

Той ми каза, че не може да публикувам снимка на рисунката в личния си профил в "Инстаграм", забранява се, но не обясни точно. Трябвало да искам разрешение от МОН, да ми впише данните в някаква книга, имало ме на камерите... сякаш извършвам престъпление, че се възхищавам на творбата и искам да я имам на снимка, преди да я съсипят.

Сякаш всички други, които публикуват снимки на изрисувани фасади из града, центъра, трябва да искат разрешение. Има ли нещо такова? А и според мен, само авторът на творбата, може да забрани. Аз не снимам деца, хора, адреса, не споменавам къде е....

Сега, вместо да се радвам да споделя с приятели извън града и чужденци, които следвам в "Инстаграм" тази красота да видят в града ни, съм под заплаха и не ми дава спокойствие този казус"...

Виж коментарите (12)
Още новини от Новини от Пловдив:
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).